Vad vi gör

Övertygelsen om att det behövs en fristående samlingspunkt för utveckling av tjänster för den nya generationens samhälle fick oss att dra igång Ignition Research. Hos oss samlar vi den senaste kunskapen inom teknik samtidigt som att de bästa idéerna kan brytas mot varandra för ökad utväxling. Vi bidrar till utvecklingen genom t.ex. rapporter och artiklar om ämnen som berör samhällsutveckling och forskning inom de mest relevanta områdena i skärningspunkten mellan teknik och samhälle.

Vi vill växa genom att vara en teknikhubb för entreprenörer, företagare och entusiaster, unga som gamla, som vill bidra till innovation och utveckling i Sverige. Ignition Research erbjuder erbjuder bland annat möjligheter till idéutveckling, hackathons, programmering- och molnskola för unga vuxna samt kunskapsinsatser mot grupper som riskerar att hamna i det digitala utanförskapet.

Under vårt tak hittar ni även möjligheter till lärande och utveckling. Vi genomför utbildningar och workshops inom de senaste innovativa framstegen från molnteknik och IoT till Machine Learning och Blockchain  så att ert företag eller organisation kan nå sina mål. Företag och organisationer som förstår innebörden av flexibiliteten, effektiviteten och det strategiska värdet i agil och teknikstödd affärsutveckling får ett automatiskt försprång på marknaden.

Du hittar mer information under våra fortbildningstjänster.

Behöver ni teknikrådgivning eller utvecklingsresurser erbjuder vi även rådgivning- och konsulttjänster. Vi har samlat några av Sveriges mest erfarna och efterfrågade specialister inom digitalisering och innovation med fokus på IT och teknik samt policy- och organisationsutveckling för att kunna erbjuda er full service från start.

Du hittar mer information under våra tjänsteerbjudanden.