Nytt samarbete för Fast Track!

Vi fortsätter året med fler affärer för vårt kunskapsprogram Fast Track! Denna gång går vi in i ett samarbete med Sourcinal om att leverera utbildningstjänster inom IT till deras affärsområde International Recruitment. Vi är väldigt stolta över att Sourcinal har valt Fast Track som sin plattformsmodell för att kompetenslyfta och vidareutbilda kandidater från hela världen!

Sourcinal hjälper organisationer att mobilisera grupper av kvalificerade yrkesverksamma, internationellt och inom Sverige.

Baserat i Stockholm, Sverige, har de ett högkvalitativt europeiskt och globalt nätverk av rekryteringscentra och arbetar nära med universitet och nationella arbetsförmedlingar inom och utanför EU-EES för att identifiera kandidater som är villiga att ta nästa steg i sina internationella karriärer .

Fast Track är vårt kunskapsprogram inom molnteknik och data engineering. Programmet syftar till att deltagaren ska få kunskaper om och hands-on erfarenhet av de mest efterfrågade plattformarna på marknaden i en studietakt som är anpassad efter deltagarens förkunskaper och förutsättningar.