Nytt år, nya affärer

Vi närmar oss sista dagen på 2010-talet, och ser tillbaka på ytterligare ett decennium av lärdomar. Därför är det extra roligt att på målsträckan inför 2020 kunna presentera vårt senaste samarbete för kompetensprogram Fast Track! Vi går från årsskiftet in i ett nytt samarbete med företaget Trim Tab om att arbeta tillsammans för att kompetenshöja arbetssökande och stärka deras chanser att få ett arbete inom IT-branschen.

Vi är väldigt glada över att få till detta samarbete och ser med stor tillförsikt på framtiden tillsammans med Trim Tab!

Trim Tab ser sig själva som den fjärde sektorn, den som står i mitten med beröringspunkt till individ, näringsliv och myndighet. Vår uppgift är att skapa en kreativ mötesplats, där jobb skapas. Trim Tab arbetar med områden som bemanning, coachning och stöd och matchning.

Fast Track är vårt kunskapsprogram inom molnteknik och data engineering. Programmet syftar till att deltagaren ska få kunskaper om och hands-on erfarenhet av de mest efterfrågade plattformarna på marknaden i en studietakt som är anpassad efter deltagarens förkunskaper och förutsättningar.