Ignition Research, en del Integrationspakten!

Ignition Research sällar sig till skaran av stolta företag som ställer upp i Integrationspakten, ett unikt samarbete med Stockholm stad och näringslivet! I dag var vi i stadshuset för den stora starten av projektet Integrationspakten och minglade med 300 företagare, politiker och branschorganisationer och pratade om möjligheterna som öppnas när vi tänker om och ser över utmaningar som olika grupper i Stockholm har på arbetsmarknaden i dag. Genom Integrationspakten slår vi våra kloka huvuden ihop och bygger framtiden tillsammans!

Dra ditt strå till Stockholm! Det gör vi!

“Vi har cirka 30 000 öppet arbetslösa här i Stockholm. Nästan 18 000 av dessa är födda i utlandet. Samtidigt har många företag brist på arbetskraft, och det hämmar tillväxten. Från Stockholms stads sida vill vi ändra på detta, nu och kraftfullt och då behövs arbetsgivare som du.

Därför lanserar vi Integrationspakten, ett unikt samarbete mellan Stockholms stad och stadens näringsliv. Ett samarbete som ger din organisation möjlighet och stöd att rekrytera rätt kompetens, vara mentor, skapa framtidens yrkesutbildningar och utveckla era nätverk med andra som brinner för en inkluderande stad.”

Anna König Jerlmyr Fredrik Lindstål
Finansborgarråd Arbetsmarknads- och integrationsborggarråd