Fast Track Sthlm på AWS Game Day

Att gå på konferenser är en naturlig och återkommande händelse för att ta del av och medverka på IT-arbetsmarknaden, vad som händer gällande trender och utveckling av olika produkter och tjänster. Så när Amazon slår upp sin veckolånga konferens AWS Pop-Up Loft i Stockholm är vi och vårt kunskapsprogram Fast Track såklart där och lyssnar och lär oss av branschens bästa.

Onsdagen den 16e var dedikerad till spelteknik av olika slag, vilket passar gamla och nya gamers som oss. Dagen inleddes av Amazons Europachef för spelteknik i AWS följt av en distans-session med Maurizio De Pascale från IO Interactive. Väldigt intressant och lärorikt!

Molnbaserade tjänster har visat sig genomsyra teknik- och IT-utveckling till den grad att det för många, t.ex. oss på Ignition, är svårt att föreställa sig att använda applikationer och tjänster utan molnet. Vissa branscher, som spelbranschen, skulle antagligen ha svårt att klara av många av de utmaningar de har haft i sin utveckling utan molnleverantörer som AWS. För oss är det en naturlig del att öppna upp arbetsmarknaden inom spelbranschen för nya talanger via vårt kunskapsprogram Fast Track.

Fast Track är vårt kunskapsprogram inom molnteknik och data engineering. Programmet syftar till att deltagaren ska få kunskaper om och hands-on erfarenhet av de mest efterfrågade plattformarna på marknaden i en studietakt som är anpassad efter deltagarens förkunskaper och förutsättningar.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss i dag så fikar vi!