Fast Track STHLM besöker STHLM Tech Meetup

En stor anledning till att gå på konferenser är att träffa likasinnade människor och branschkollegor. Så det gjorde Fast Track Sthlm denna kyliga måndagkväll; Vi besökte den månatliga tech-konferensen STHLM TECH Meetup på Hilton Slussen och lyssnade till spännande intervjuer och investerings-pitchar från några av de hetaste startups i Stockholm just nu. Väldigt intressant!

Konferenser samlar människor som delar en gemensam bransch, teknikanvändning eller intresse, och är ett bra sätt att träffa nya människor inom ett område. Vi på Ignition går på konferenser så ofta vi kan, för att kunna träffa människor med ett brett spektrum av bakgrunder, som vi kanske inte möter på en daglig basis. När vi är ute och nätverkar är konferenser ett bra ställe att både träffa nya människor och gamla kontakter i branschen som vi inte har träffat på ett tag.

Fast Track är vårt kunskapsprogram inom molnteknik och data engineering. Programmet syftar till att deltagaren ska få kunskaper om och hands-on erfarenhet av de mest efterfrågade plattformarna på marknaden i en studietakt som är anpassad efter deltagarens förkunskaper och förutsättningar.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss i dag så fikar vi!