Fast Track sommarprogram 2020, ytterligare programstarter

Fast Track är ett skräddarsytt snabbspår ut i IT-branschen, anpassat efter Dina förutsättningar för att hjälpa dig att påbörja Din nya karriär i IT-branschen. Programmet kan genomföras på deltid eller heltid, och kräver inte någon tidigare formell utbildning från högskola eller universitet, utan baseras på Din bakgrund och förkunskaper samt ambition. Tillsammans utformar vi programmet efter dagsaktuella kravprofiler men även resurs- och kunskapsbehov på arbetsmarknaden. Det ger oss möjligheten att framgångsrikt anpassa både inriktning och nivå efter Din egna studietakt för bästa möjliga väg framåt och uppåt.

Fast Track är vårt framgångsrika koncept och kunskapsprogram inom IT och molnteknik som vi nu tillgängligör för en bredare publik. Vi har tidigare erbjudit programmet till företag, kommuner och myndigheter, och har framgångsrikt genomfört programmet med många nöjda deltagare! Nu har Du chansen att ta nästa steg ut på en arbetsmarknad i kraftigt behov av kompetensförsörjning inom IT och molnteknik!

Den stora efterfrågan vi har haft under våren gör att vi nu väljer att starta upp ytterligare ett sommarprogram, med start den 6 juli! Under 6-12 veckor lär Du dig hantera komplexa molnplattformar från de största leverantörerna och får därefter även möjlighet att driva ett eget projektarbete där andra viktiga kunskaper ingår. Du och din personliga coach och mentor förbereder dig inom teknik-kunskap men även inom de områden där du behöver personlig utveckling. Vi hjälper Dig framåt med karriärsmål, både under och efter programmet. Fast Track är utformat efter de behov och kravprofiler som är aktuella på marknaden för att kunna göra steget mellan Dig och arbetsmarknaden så smidigt, effektivt och relevant som möjligt.

Läs mer och anmäl dig här!